Başkentli çocuklardan tarihi kent yolculuğu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Öğrencilere “Ankara Kent Gezisi” Düzenliyor

ANKARA (İGFA) – Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı iş birliğiyle; yarıyıl tatiline giren öğrenciler için “Ankara Kent Gezisi” programı düzenleniyor.

Aile Yaşam Merkezleri, Gençlik Merkezleri ve Çocuk Kulüpleri üyelerine özel 10-14 yaş grupları arasındaki öğrenciler Birinci Meclis, İkinci Meclis ve Ankara Kalesi’ni gezerek yarıyıl tatillerini dolu dolu geçirecek.

Gezi programı 1 Şubat’a kadar devam edecek.

1 Şubat Cumartesi gününe kadar her gün iki grup şeklinde düzenlenecek olan gezi programının kayıtları birimlerde yüz yüze gerçekleştirilirken detaylı bilgi ve birimlerin iletişim bilgilerine “www.ankara.bel.tr” adresinden ulaşılabiliyor.

Related Posts

Rusya’dan askerlik şubesine saldırı: 2 ölü, 11 yaralı

Rusya’nın Ukrayna’nın Poltava şehrindeki bir asker alım ofisine insansız hava araçlarıyla (İHA) düzenlediği saldırıda 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Yılmaz Özdil’den yangın isyanı: ‘Gözyaşıyla söner mi?’

SÖZCÜ Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, İzmir’de günlerdir süren orman yangınlarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti.

Kabotaj Bayramı etkinliklerinde kaza: Yaralılar var

Sakarya’nın Karasu ilçesinde Kabotaj Bayramı etkinlikleri sırasında cankurtaran jet skisi, fiber tekneye çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı, o anlar canlı yayına yansıdı.

İspanya’da 2 yangında 6 bin 500 hektar arazi zarar gördü

İspanya’nın Lleida kenti yakınlarında çıkan iki orman yangınında 2 kişi hayatını kaybederken, yaklaşık 6 bin 500 hektarlık arazi zarar gördü.

Lay’s cipsleri geri çağrılıyor! Bu ürünleri sakın tüketmeyin

PepsiCo’nun Hollanda’daki fabrikasında üretilen Lay’s Wokkels ve Bugles serisi cipslerde yasaklı madde tespit edildi. Belçika ve Hollanda’da 20’den fazla ürün için geri çağırma kararı alındı…

Mansur Yavaş’tan Saraçhane’de birlik mesajı: Omuz omuza vermekten başka bir yolumuz yok

Mansur Yavaş’tan Saraçhane’de birlik mesajı: Omuz omuza vermekten başka bir yolumuz yok