Düğün salonu çıkışı 2 kişiyi tabancayla vurdu

Kartepe’de Düğün Salonundaki Tartışma Kanlı Bitti: 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde düğün salonunda çıkan tartışma, sokakta silahlı saldırıya dönüştü. B.D. ve O.Ç. isimli şahıslar tabancayla vurularak yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’taki düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. B.K. ile B.D. ve O.Ç. arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışma, sokağa taştı ve kavgaya dönüştü. Bu esnada B.K. tabancayla ateş etti.

B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Olayın ardından polis ekipleri tarafından B.K. gözaltına alındı ve silahına el konuldu. Yaralılar ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tutuklandı

Olayın ardından Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan B.K., bugün adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

TİP: Halkın iradesini ayaklar altına alanlar kaybedecek

Türkiye İşçi Partisi, bu sabah saatlerinde CHP’li belediyelere yönelik düzenlenen operasyona tepki gösterdi.

Meksika’da vahşet: Müzisyenlerin cesedi bulundu

Meksika’nın Tamaulipas eyaletinde “Grupo Fugitivo” müzik grubunun 5 üyesi, 25 Mayıs’ta kaybolmalarının ardından ölü bulundu.

Mansur Yavaş: Cem Küçük’ün savcılığa çağrılması lazım

Mansur Yavaş: Cem Küçük’ün savcılığa çağrılması lazım

Son anket açıklandı: Herkes aynı sadece bir parti erimeye devam ediyor

Yöneylem Araştırma Mayıs ayı anketini kamuoyu ile paylaştı. Ankette CHP ve AKP’nin arasındaki farkın 5.5 puana yükseldiği görüldü.

ABD Dışişleri Bakanlığı: Çin’in Amerikan üniversitelerini “sömürmesini” tolere etmeyeceğiz

ABD Dışişleri Bakanlığı: Çin’in Amerikan üniversitelerini “sömürmesini” tolere etmeyeceğiz

Hatay’da paniğe neden olan sesin kaynağı belli oldu

Hatay’da paniğe neden olan patlama sesinin kaynağı belli oldu.