Kırklareli’nde 40 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Operasyonu: 40 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında düzensiz göçün önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonda 40 düzensiz göçmenin yakalandığı bildirildi.

17-23 Ocak 2025 tarihleri arasında yürütülen çalışmalar kapsamında, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalıştığı belirlenen 40 düzensiz göçmen ile birlikte bir araç ve bir organizatör ele geçirildi.

Organizatörün ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı, ancak 40 düzensiz göçmenin Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildiği belirtildi. Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına 7/24 çalışmaya devam ettiği vurgulandı. – KIRKLARELİ

Related Posts

Trump’ın pantolonundaki detay sosyal medyayı karıştırdı

ABD Başkanı Donald Trump’ın son kamuya açık görüntüsünde pantolonunun arka kısmında dikkat çeken bir şişlik, sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Madleen gemisindeki Fransız aktivist Andre’den İsrail’in muamelesine ilişkin açıklama: Bir parça ekmek almak üç saatten fazla sürdü ve tabii ki tuvalete erişimimiz yoktu

Madleen gemisindeki Fransız aktivist Andre’den İsrail’in muamelesine ilişkin açıklama: Bir parça ekmek almak üç saatten fazla sürdü ve tabii ki tuvalete erişimimiz yoktu

Tayvan 6.2 deprem büyüklüğünde depremle sallandı

Tayvan’ın doğusunda meydana gelen 6.4 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre can ya da mal kaybı yaşanmadı. En güçlü sarsıntı Changbin’de hissedilirken, başkent Taipei’de metro seferleri güvenlik gerekçesiyle yavaşlatıldı.

Tayvan’da 6,4 büyüklüğünde deprem

Tayvan’da 6,4 büyüklüğünde deprem

Seçimle kaybettiğini ‘operasyonla’ aldı! Tepki çeken anlar

CHP’li Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin tutuklanarak görevden alınmasının ardından, başkan vekili seçimlerini Meclis çoğunluğunu elinde tutan AKP’nin adayı Eray Karadeniz kazandı. Seçim sonrası Karadeniz’in kameralara yansıyan ‘neşeli’ görüntüleri dikkat çekerken, geçmiş yıllarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da yeniden gündeme geldi ve tartışmalara yol açtı.

Hasta eden klima modelleri ‘acil’ koduyla toplatılmaya başlandı

Sağlık şikâyetlerinin artması üzerine harekete geçen yetkililer, bazı modeldeki klimaların insan sağlığı için tehdit oluşturduğunu belirledi. ABD ve Kanada’da satılan yaklaşık 1,7 milyon pencere tipi klima, cihazlarda tespit edilen yoğun sağlık tehlikesi nedeniyle ‘acil’ kodu verilerek toplatılmaya başlandı.