Balıkesir’e Atık Su Deşarjı Nedeniyle 668 Bin TL Ceza

Balıkesir Büyükşehir Belediyesine Çevre Bakanlığından İdari Para Cezası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi’ne denize atık su deşarj ettiği gerekçesiyle 668 bin 667 TL idari ceza uygulandığını açıkladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Balıkesir’in Burhaniye ilçesi sahilinde denizin renginin değişmesi üzerine yapılan incelemede, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi’ne ait atık su terfi merkezi şebeke hattı ve Burhaniye Atıksu Arıtma Tesisi’nin derin deniz deşarj hattından denize atık su deşarjı yapıldığı tespit edildi. Çevre Kanunu’na istinaden ilgili belediyeye 668 bin 667 TL idari para cezası uygulanmış, savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Denetleme ve izleme çalışmalarımızı aralıksız devam edecektir” denildi.

Related Posts

5 yaşındaki Hüma Terim kalbine yenildi

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki Hüma Terim’in kalp rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirmesi ilçede üzüntü yarattı.

İYİ Parti’den ‘çözüm süreci’ adımı: Dervişoğlu siyasi partileri ziyaret edecek

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, çözüm süreci ile ilgili görüşlerini paylaşmak üzere planladığı siyasi parti ziyaretlerine başladı. Yeniden Refah Partisi ile başlayan program, yarın DEVA Partisi ve daha sonra CHP ile devam edecek. Parti kaynaklarına göre, iktidar kanadının DEM parti üzerinden yürüttüğü görüşmelere karşı İYİ Parti de süreçle ilgili endişelerini ve karşı çıkış gerekçelerini paylaşacak.

Başdanışman Erdoğan’a sevgiyi abarttı! ‘Sultanım’

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Oktay Saral, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepkileri üzerine çekti.

Trump, Macron’un açıklamalarını yalanladı

ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un kendisinin Kanada’daki zirveden “İsrail ile İran arasında bir ateşkes üzerinde çalışmak için erkenden ayrıldığı” yönündeki ifadelerine tepki gösterdi.

Netanyahu, Hamaney’e suikastı işaret ederek: Ne gerekiyorsa yapacağız

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran lideri Ali Hamaney’e suikastı işaret ederek “Ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.

İsrail ordusu: Yemen’den İsrail’in güneyine doğru fırlatılan bir füze tespit ettik

İsrail ordusu, Yemen’den İsrail’in güneyine doğru fırlatılan bir füzeyi tespit ettiklerini açıkladı.