Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş: İlk gün söyledim yine söylüyorum, benim oğlumun katilleri MHP’de

Ankara’da Uğradığı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Sinan Ateş Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Ankara’da 30 Aralık 2022 tarihinde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, vefatının ikinci yılında memleketi Bursa’da mezarı başında anıldı. Bu anma törenine Ateş’in eşi, annesi, kardeşi ve diğer yakınları yanı sıra CHP ve İYİ Parti üyeleri de katıldı.

Anma töreni, Emirsultan Camii’nde kılınan öğle namazının ardından okutulan mevlitle başladı. Mevlidin ardından toplanan yurttaşlar, sloganlar eşliğinde Ateş’in kabri olan Emirsultan Mezarlığı’na yürüyerek Ateş için dua etti.

Anne Saniye Ateş, “Oğlumun katilleri MHP’de” diyerek duygularını şu sözlerle ifade etti: “Allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın. Katiller hâlâ dışarıda dolaşıyor. Ben ilk günden beri söylüyorum, benim oğlumun katilleri MHP’de. Onlar bu gerçeği biliyorlar. Benim oğlum için adaletin tecellisini bekliyorum.”

Soru: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Bursa’da firari hükümlüler yakalandı

Bursa’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari 2 hükümlü yakalandı.

Silah bırakma süreci başlıyor, Öcalan ne mesaj verecek?

Öcalan’ın mesajının ardından önümüzdeki hafta sonuna doğru Irak Kürdistan Bölgesel Yönetiminde bir bölgede silah bırakma sürecinin ilk adımı atılacak

Otel çalışanlarından turistlere unutulmaz ders

Yunanistan’ın popüler turizm adası Zakintos’ta otel çalışanlarının, sabahın köründe şezlong kapmak için havlularını bırakan turistlere verdiği ders, sosyal medyada viral oldu.

AKP’li Külünk’ten İklim Kanunu’na tepki: ‘Milletimizin itirazlarına rağmen kabul edildi’

Eski AKP Milletvekili Metin Külünk, TBMM’de kabul edilen İklim Kanunu’nu sert sözlerle eleştirdi. Külünk, “Şimdi ne olacağını hep beraber göreceğiz. Soruyoruz: Bu kanun kime, nasıl bir kazanç sağlıyor?” dedi.

Rusya’dan askerlik şubesine saldırı: 2 ölü, 11 yaralı

Rusya’nın Ukrayna’nın Poltava şehrindeki bir asker alım ofisine insansız hava araçlarıyla (İHA) düzenlediği saldırıda 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Yılmaz Özdil’den yangın isyanı: ‘Gözyaşıyla söner mi?’

SÖZCÜ Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, İzmir’de günlerdir süren orman yangınlarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti.