Europol’ün aradığı uyuşturucu kaçakçısı silahlı çatışmada öldü

Avrupa’nın en çok aranan suçlularından biri olan Hollandalı uyuşturucu kaçakçısı Marco Ebben’in Meksika’da öldürüldüğü belirtildi. Yetkililer, 32 yaşındaki Ebben’in Mexico City’ye 25 kilometre uzaklıktaki Atizapan de Zaragoza’da karteller arasında çıkan çatışmada hayatını kaybettiğini duyurdu.

AFP’ye konuşan eyalet savcılığından bir yetkili, Ebben’in kimliğinin doğrulandığını ancak soruşturma devam ettiği için daha fazla bilgi veremeyeceklerini dile getirdi. Europol’ün en çok arananlar listesinde yer alan Ebben, daha önce yakalanmamak için ‘ölü numarası’ yapmıştı.

Europol kayıtlarına göre Ebben, Brezilya’dan Hollanda’ya ananas konteynerleri içinde 400 kilogram kokain kaçakçılığı yapmakla suçlanıyordu.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)

Related Posts

Gazzelileri 3 ülkeye sürgün olanı

İsrail’in Gazzelileri sürgün etme planının detayları ortaya çıkmaya başladı. Soykırımcıların yüz binlerce Gazzeli’yi sürgün etmek için Libya, Endonezya ve Etiyopya ile görüştüğü iddia edildi. MOSSAD şefi David Barnea plana destek istemek için ABD’ye gitti.

Hakan Fidan, Marco Rubio ile Suriye’yi konuştu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile yaptığı telefon görüşmesinde Suriye’deki çatışmaları ve İsrail’in saldırılarını ele aldı.

Fenerbahçe’den Rashford’a rekor teklif

Kanat transferi isteyen ve yönetime eski öğrencisi Marcus Rashford’ın ismini veren Jose Mourinho, bu transferin bir an önce bitirilmesini istedi. Fenerbahçe rekor teklif hazırlığında.

TED Üniversitesi Global Başarı Elde Etti

TEDÜ, WURI 2025’te ‘Öğrenci Desteği’ kategorisinde dünyada 23’üncü sıraya yükseldi.

Bahçeli’den Terörsüz Türkiye mesajı: Devletin pazarlık yaptığını iddia edenler müfteridir

Bahçeli’den Terörsüz Türkiye mesajı: Devletin pazarlık yaptığını iddia edenler müfteridir

Karamık: Özel Sektör de Yarı Zamanlı Çalışmayı Örnek Almalı

AK Parti Adana Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Sunay Karamık, memurlar için yürürlüğe giren yarı zamanlı çalışma düzenlemesinin özel sektöre örnek olması gerektiğini söyleyerek, “Aynı duyarlılığı özel sektörden de bekliyoruz” dedi.