Yurt genelinde sıcaklıklar artıyor… Rize ve Artvin’de yoğun kara dikkat!

Hava Durumu Raporu: Rize ve Artvin’de Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor

Ankara (İGFA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26 Şubat Çarşamba günü için hava tahmin raporunu yayımladı.

Yapılan tahminlere göre, Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı, Ege ve Batı Akdeniz’in batısının, Batı ve Doğu Karadeniz’in doğusunun, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğu kesimlerinin ve Balıkesir çevresinin yağışlı geçeceği, özellikle Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Ege kıyılarında yağmur ve sağanak, diğer bölgelerde ise karla karışık yağmur ve kar yağışları görülebilir.

Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olaylarının yanı sıra pus ve yer yer sis beklentisi bulunmaktadır. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun yüksek ve dik yamaçlarında çığ tehlikesi varken, bu bölgelerde meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Related Posts

Gazzelileri 3 ülkeye sürgün olanı

İsrail’in Gazzelileri sürgün etme planının detayları ortaya çıkmaya başladı. Soykırımcıların yüz binlerce Gazzeli’yi sürgün etmek için Libya, Endonezya ve Etiyopya ile görüştüğü iddia edildi. MOSSAD şefi David Barnea plana destek istemek için ABD’ye gitti.

Hakan Fidan, Marco Rubio ile Suriye’yi konuştu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile yaptığı telefon görüşmesinde Suriye’deki çatışmaları ve İsrail’in saldırılarını ele aldı.

Fenerbahçe’den Rashford’a rekor teklif

Kanat transferi isteyen ve yönetime eski öğrencisi Marcus Rashford’ın ismini veren Jose Mourinho, bu transferin bir an önce bitirilmesini istedi. Fenerbahçe rekor teklif hazırlığında.

TED Üniversitesi Global Başarı Elde Etti

TEDÜ, WURI 2025’te ‘Öğrenci Desteği’ kategorisinde dünyada 23’üncü sıraya yükseldi.

Bahçeli’den Terörsüz Türkiye mesajı: Devletin pazarlık yaptığını iddia edenler müfteridir

Bahçeli’den Terörsüz Türkiye mesajı: Devletin pazarlık yaptığını iddia edenler müfteridir

Karamık: Özel Sektör de Yarı Zamanlı Çalışmayı Örnek Almalı

AK Parti Adana Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Sunay Karamık, memurlar için yürürlüğe giren yarı zamanlı çalışma düzenlemesinin özel sektöre örnek olması gerektiğini söyleyerek, “Aynı duyarlılığı özel sektörden de bekliyoruz” dedi.