İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, “Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen, elebaşılığını tutuklu Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı çıkar amaçlı suç örgütü soruşturmasıyla ilgili olarak sahte tanık arandığı, bir kısım tanıkların yalan tanıklık yapmaya zorlandığı ve tanıkların tehdit edildiği yönünde 26 Mart tarihinde sosyal medya hesabından paylaşım yapan İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer hakkında, ‘halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yaymak’ ve ‘yargı organlarını alenen aşağılamak’ suçlarından resen soruşturma başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.
Related Posts

Hindistan’da Muson yağmurları sel felaketine yol açtı: 2 günde 30 kişi öldü
Hindistan’ın kuzeydoğusundaki birçok eyalette etkili olan muson yağmurları nedeniyle son 2 günde 30 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer, ölümlerin ülkenin kuzeydoğusundaki Assam, Arunaçal Pradeş, Meghalaya, Manipur ve Mizoram eyaletlerinde yaşandığını belirtti.

TİP: Halkın iradesini ayaklar altına alanlar kaybedecek
Türkiye İşçi Partisi, bu sabah saatlerinde CHP’li belediyelere yönelik düzenlenen operasyona tepki gösterdi.

Meksika’da vahşet: Müzisyenlerin cesedi bulundu
Meksika’nın Tamaulipas eyaletinde “Grupo Fugitivo” müzik grubunun 5 üyesi, 25 Mayıs’ta kaybolmalarının ardından ölü bulundu.

Mansur Yavaş: Cem Küçük’ün savcılığa çağrılması lazım
Mansur Yavaş: Cem Küçük’ün savcılığa çağrılması lazım

Son anket açıklandı: Herkes aynı sadece bir parti erimeye devam ediyor
Yöneylem Araştırma Mayıs ayı anketini kamuoyu ile paylaştı. Ankette CHP ve AKP’nin arasındaki farkın 5.5 puana yükseldiği görüldü.

ABD Dışişleri Bakanlığı: Çin’in Amerikan üniversitelerini “sömürmesini” tolere etmeyeceğiz
ABD Dışişleri Bakanlığı: Çin’in Amerikan üniversitelerini “sömürmesini” tolere etmeyeceğiz