Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya’ya gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya ziyareti için hazırlanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya’ya doğru yola çıkıyor. Daha önce ertelenen buluşma, 29 Nisan’da Roma’da gerçekleşecek. Erdoğan’ın ziyareti sırasında, Hükümetler Arası Zirve ile eş zamanlı olarak İtalya-Türkiye İş Forumu toplantıları da düzenlenecek. Bu toplantılarda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İtalyan Başbakanı Meloni, iki ülke arasındaki ilişkileri ele alacaklar.

Related Posts

DEM Partili vekil Meclis’te Kürtçe konuştu: MHP’li Celal Adan mikrofonu kapadı! ‘Gözden kaçmadı, kayıtlara geçsin’

DEM Partili Gülistan Koçyiğit TBMM’de Kürtçe konuşunda MHP’li Celal Adan mikrofonu kapattı. Söz konusu duruma tepki gösteren Koçyiğit “Sayın başkan, sayın vekiller yine mikrofonumu kapattınız gözden kaçmadı kayıtlara geçsin” dedi.

AKP’li kurmayları düğmeye bastı: Örgüt adına suç işleyenler cezaevinden çıkacak mı?

Terör örgütü PKK’nın silah bırakmasının ardından gözler yasal adımlara çevrildi. AKP’li kurmayları düğmeye bastı. Örgüt adına işlenen suçlara ilişkin yeni bir yasal düzenleme hazırlanıyor.

Putin Brezilya Devlet Başkanı Da Silva ile telefonda görüştü

Putin’in Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile uçağının Moskova’daki teknik molası sırasında bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği bildirildi.

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘Silivri’ mesajı: Sen bu davaların asıl savcısısın!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin Silivri’deki ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ buluşmasına gönderdiği mektupta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdi. İmamoğlu, “İBB Başkanı’yken bugün bana yöneltilen türde iddialarla yargılandın ama bir tek gün bile tutuklanmadın. Sen yargılanırken geçerli olan kurallar, ben yargılanırken niçin geçerli olmuyor? Silivri’deki davaların asıl savcısı olduğunu, bu millet çok iyi biliyor” diyerek Erdoğan’a seslendi.

Trablus’ta silahlar susmuyor: Bölünmüş ülkede milisler, sokaklarda çatışıyor

Trablus’ta milis lideri Abdulgani Kikli’nin öldürülmesiyle patlak veren çatışmalar, başkenti iki gecedir savaş alanına çevirdi. Dibeybe’ye bağlı birliklerin ilerleyişi dengeleri değiştirirken BM ateşkes çağrısı yaptı. Libya bir kez daha belirsizliğe sürükleniyor.

Esila Ayık için 4 yıl 8 ay hapis cezası istendi

Kalp ve böbrek hastası 21 yaşındaki Esila Ayık Bakırköy Cezaevi’nde tutuklu bulunuyor.