Başdanışman Erdoğan’a sevgiyi abarttı! ‘Sultanım’

Oktay Saral, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Duyduğu Sevgiyi Yeniden Dile Getirdi

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Oktay Saral, sosyal medyada yaptığı paylaşımla yeniden dikkatleri üzerine çekti. Saral, Erdoğan’a olan sevgisini dile getirdiği paylaşımında, “Sultanım; yürüyeceksin, ümmet yürüyecek ardından…” ifadelerine yer verdi.

Paylaşımıyla sosyal medyada büyük tepki toplayan Saral, Twitter hesabından söz konusu paylaşımı yapmıştı.

İlgili paylaşıma buradan ulaşabilirsiniz.

Related Posts

5 yaşındaki Hüma Terim kalbine yenildi

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki Hüma Terim’in kalp rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirmesi ilçede üzüntü yarattı.

İYİ Parti’den ‘çözüm süreci’ adımı: Dervişoğlu siyasi partileri ziyaret edecek

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, çözüm süreci ile ilgili görüşlerini paylaşmak üzere planladığı siyasi parti ziyaretlerine başladı. Yeniden Refah Partisi ile başlayan program, yarın DEVA Partisi ve daha sonra CHP ile devam edecek. Parti kaynaklarına göre, iktidar kanadının DEM parti üzerinden yürüttüğü görüşmelere karşı İYİ Parti de süreçle ilgili endişelerini ve karşı çıkış gerekçelerini paylaşacak.

Trump, Macron’un açıklamalarını yalanladı

ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un kendisinin Kanada’daki zirveden “İsrail ile İran arasında bir ateşkes üzerinde çalışmak için erkenden ayrıldığı” yönündeki ifadelerine tepki gösterdi.

Netanyahu, Hamaney’e suikastı işaret ederek: Ne gerekiyorsa yapacağız

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran lideri Ali Hamaney’e suikastı işaret ederek “Ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.

İsrail ordusu: Yemen’den İsrail’in güneyine doğru fırlatılan bir füze tespit ettik

İsrail ordusu, Yemen’den İsrail’in güneyine doğru fırlatılan bir füzeyi tespit ettiklerini açıkladı.

Bakanlık korumasındaki 5 kız çocuğu aynı anda intihara kalkıştı

İstanbul’da Aile Bakanlığı’nın koruması altındaki, lise çağındaki 5 çocuk çamaşır suyu içerek canlarına kıymaya çalıştı. “Hastaneden kaçmak için çamaşır suyu içtik” diyen çocukların neden kaçmak istedikleri sorgulanmadı.