THY, EYOF 2025 için Airbus A350 ile Sporcuları Taşıdı

Türk Hava Yolları, EYOF 2025 için Türk Sporcuları Taşıdı

Türk Hava Yolları (THY), Kuzey Makedonya’da 20-26 Temmuz’da düzenlenecek 2025 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’ne (EYOF 2025) katılacak Türk sporcuları “Airbus A350” uçağı ile taşıdı.

THY’nin TK 1003 seferiyle Uluslararası Üsküp Havalimanı’na iniş yapan “Airbus A350”, genellikle uzun menzilli destinasyonlarda kullanılıyor ve bu seferle ilk defa Üsküp’e geldi.

Üsküp Havalimanı’nda sporcuları THY’nin Üsküp Müdürü Ülker Şule Aksoy karşıladı.

Milli sporcu Ömer Kutluay, EYOF turnuvasında zorlu mücadelelerin kendilerini beklediğini belirtirken, uçağın konforunu övdü. “Uzun süredir bu kadar konforlu uçağa binmemiştim, gerçekten harikaydı.” dedi.

Türk voleybol takımından Ceylin Kuyan ise EYOF’ta şampiyon olma hedeflerini paylaştı ve uçuşlarından son derece memnun kaldıklarını belirtti.

Yüzme dalında yarışacak Sarp Barkın Hasay da hedeflerini dile getirerek, “Ülkeme iyi bir destek sağlayacağımı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

“Airbus A350” ile Yüksek Konfor ve Verimlilik

THY’nin filosunda bulunan “Airbus A350” uçağı, 2022’den beri hizmet veriyor ve genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih ediliyor.

Çevre dostu “eXtra Wide Body” ailesinden gelen uçağın yüksek verimlilik ve düşük yakıt tüketimi ile modern kabin içi ortamı, yolculara büyük konfor ve keyifli bir uçuş deneyimi sunuyor.

Related Posts

Yolcu uçağından tehlikeli manevra: Bombardıman uçağıyla çarpışacaktı

ABD’de bir yolcu uçağı, havada bir bombardıman uçağı ile çarpışma tehlikesi atlattı. Pilot, yaptığı “agresif manevra” için yolculardan özür diledi.

Açlıktan sokakta düşerek ölüyorlar

İsrail’in gıda girişine izin vermediği Gazze’de insanlar açlıktan sokakta düşerek ölüyor. Son 48 saatte 8’i çocuk 18 Filistinli açlık ve susuzluktan hayatını kaybetti.

İsrail’in Gazze’ye saldırıları ABD’nin Ankara Büyükelçiliği önünde protesto edildi

Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP) üyelerince, İsrail’in Gazze’ye saldırıları “Gazze Ölüyor, Artık Yeter” temasıyla, ABD’nin Ankara Büyükelçiliği önünde protesto edildi.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Barrack: Şam’da taraflar, çatışmaların sona erdirilmesi konusunda uzlaştı

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Barrack: Şam’da taraflar, çatışmaların sona erdirilmesi konusunda uzlaştı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan Suriye diplomasisi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye Dışişleri Bakanı Hasan Şeybani ve ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrak ile telefonda görüştü.

Gazze’de 86 kişi açlıktan hayatını kaybetti

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Gazze Şeridi’nde 86 kişinin açlıktan hayatını kaybettiği belirtildi.