Konya’da şaşırtan görüntü: ‘Binlerce var, baktıkça çıkıyor’

Konya’da Çevre Kirliliği ve İsrafla Karşılaşıldı: İnsan Sağlığını Tehdit Eden Olay!

Konya’da insan sağlığını doğrudan ilgilendiren olay, Seydişehir yolu üzerinde seyir halinde olan bir aracın sürücüsünün fark etmesiyle ortaya çıktı.

Aracındaki uyarı lambasının yanması üzerine aracını yol kenarına çeken vatandaş, büyük bir çevre kirliliği ve israfla karşılaştı. Kutular içerisinde alerji ilaçları, insülin, mide ilaçları ve daha pek çok tıbbi ürünün gelişi güzel şekilde araziye saçılmış olduğu görüldü.

“BUNLAR MİLLİ SERVET”

İlaçları bulan Hayat İncel, yaşananları, “Aracımızın seyir halindeyken ikaz lambası yanması üzerine aracımızı sağa çektikten sonra kutu kutu ilaçların olduğunu fark ettik. Biraz daha ileri yürüdüğümüzde bundan birçok ilaç olduğunu fark ettik, gördüğünüz gibi. Bunlar milli servetler yani benim içim acıdı gördüğümde ki bunlar birçok hastalıkta kullanılan ilaçlar ve pahalı ilaçlar.” sözleriyle anlattı.

ÇOĞUNUN AMBALAJI KAPALI

İlaçların nasıl ve kim tarafından buraya atıldığı merak konusu oldu. İlaçların büyük bir kısmının ambalajlarının kapalı olduğu kaydedildi.

Related Posts

Ünlü isimler sıra gecesinde buluştu! Nuri Alço halay başı oldu

Nuri Alço, eşi Burcu Alço, Ece Gürsel, Gökay Kalaycıoğlu ve Hakan Solaker, Basri Baba İstanbul’da düzenlenen sıra gecesinde buluştu. Anadolu kültürünü yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Şanlıurfa müziği ve mutfağı konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Halayın başını çeken Nuri Alço ve türküleriyle geceye damga vuran Yılmaz Çelik ekibi, davetlilere Urfa sokaklarını aratmayan anlar yaşattı.

Bakan Göktaş’tan sosyal medya fenomeni ‘Raife Babaanneye’ sürpriz ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, daha önce, sosyal medyada “Raife Babaanne” olarak tanınan 88 yaşındaki Raife Erdem’in paylaşımlarından birine yorum yaparak kendisini ziyaret edeceğini belirten Bakan Göktaş, Elazığ …

Bakan Tekin’den yeni LGS açıklaması: ‘O gün hemen telefonlarını aldık’

LGS’de şaibe iddiaları sürerken konuya ilişkin açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Sınav güvenliği ile ilgili bütün tedbirler ÖSYM standartlarında alındı. Olağanüstü bir tedbir süreci yaşadık” dedi.

Hindistan’da muson yağmurları 125 kişinin ölümüne yol açtı

Hindistan’ın Himaçal Pradeş eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel, heyelan ve bu afetlerin neden olduğu trafik kazalarında 125 kişi yaşamını yitirdi.

Konserde yakalandılar, dünyanın diline düştüler… Bunun bir adı daha var: Trendjacking… İsim isim krizi fırsata çevirenleri derledik

Yasak aşk skandalı yuvaları dağıttı, kariyerleri yerle bir etti ama bu işten kazanç sağlayanlar yok değil…

Samsun’da Filistin İçin Uçurtma Etkinliği

Samsun İl Müftülüğü, Filistin’deki zulme dikkat çekmek için uçurtma etkinliği düzenledi.