Araziye düşmek üzere olan otomobili halatla kurtardılar

Samsun’da istinat duvarının çökmesiyle uçurum ile yol arasında kalan otomobil, vatandaşların aracı halatlar ile çekmesi sonucunda kurtarıldı.

Olay, bu sabah saat 10.00 sıralarında İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi Ebu Suud Efendi Caddesi üzerinde meydana geldi.

Dün gece saatlerinden itibaren başlayan yoğun yağış sonrasında 2 ev arasında kalan istinat duvarı çökerek toprak kayması yaşandı.

Toprak kayması nedeniyle yol kenarındaki demir korkuluklar ile kaldırım, iki apartman arasındaki boş araziye düştü.

Bölgeye AFAD, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken, olay yerinde bulunan bir otomobil iki apartman arasındaki araziye düşmemesi için bölgedeki vatandaşlar tarafından halatlar ile çekilerek kurtarıldı.

Toprak kayması yaşanan sokak araç ve yaya trafiğe kapatılırken, elektrik telleri emniyete alındı.

Related Posts

Hindistan’da kimya fabrikası havaya uçtu: En az 10 kişi hayatını kaybetti

Hindistan’ın Telangana eyaletindeki bir kimya fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama ve sonrasında çıkan yangında en az 10 kişinin yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Ukrayna’dan çifte vatandaşlık hamlesi

Ukrayna Parlamentosu, uzun süredir tartışılan çifte vatandaşlık yasasını nihai okumada onayladı. Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski’nin 2019’daki seçim vaatleri arasında yer alan bu düzenleme, anayasal tartışmalar ve demografik zorluklar nedeniyle …

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik: ‘Hiçbir koşulda yol ve mücadele arkadaşlarımızın özgürlüğünü pazarlık konusu yapmadık, yapmayacağız’

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “Ekrem İmamoğlu’nun ve başkanlarımızın tutukluluğu ülke ekonomisini, demokrasiyi, toplumsal barışı etkilediği için Türkiye’nin meselesidir. Tüm siyasi tutsakların özgür olduğu bir Türkiye; bereketli, huzurlu ve umutlu bir Türkiye’dir. Bu nedenlerle, hiçbir koşulda yol ve mücadele arkadaşlarımızın özgürlüğünü pazarlık konusu yapmadık, yapmayacağız, yaptırmayacağız” dedi.

Suriye’yi şimdi de kuraklık vurdu: Buğday yetersiz

Suriye’de kuraklık buğday ekim alanlarını vurdu. Üretimin iç talebi karşılamaya yetmeyeceği belirtilirken, Şam yönetimi ve kuzeydeki Kürt idaresi daha fazla buğday alabilmek için rekabet ediyor.

Saraçhane davası ertelendi

Bir kısım sanık müdafilerinin derhal beraat kararı verilmesi yönündeki taleplerinin tüm sanıkların dinlenilmemiş olması ve yargılama sonunda verilecek karar olması nedeniyle bu aşamada reddine karar verildi.

46 ilde FETÖ operasyonu: 361 kişi gözaltına alındı

46 ilde FETÖ operasyonu: 361 kişi gözaltına alındı