Bursa’da Kundakçı Direniyor

İnegöl’de Evini Kundakladığı İddia Edilen Şüpheli Ekiplerle 20 Saattir Çatışıyor!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir evi kundakladığı iddia edilen şüphelinin, saatler önce evi benzin dökerek yaktığı görüntüler ortaya çıktı. Şüphelinin kimliği henüz açıklanmazken, olay büyük bir endişeye yol açtı.

Olay, dün Sinanbey Mahallesi’nde meydana geldi. Evini kundakladıktan sonra kaçan şahsın kimliği tespit edilirken, ekiplerin peşinde olduğu belirtildi. İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri zamanında müdahale ederek yangını söndürdü. Ancak, şüpheli hala ekiplerle çatışmaya devam ediyor.

Jandarma ekipleri, şüphelinin Alibeyköy Mahallesi’nde olduğunu tespit etti. Ancak şahıs, ekipleri kapıda görünce kendisini eve kilitledi ve bıçakla tehditler savurmaya başladı. Jandarma ekipleri, uzun süredir şahsı ikna etmek için çaba gösteriyor ancak başarılı olamıyor.

Evini Benzin Dökerek Yaktığı Ortaya Çıktı!

Ayrıca, güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda şüphelinin evi benzin dökerek ateşe verdiği anlar da net bir şekilde görülüyor. Görüntüler, olayın vahametini ortaya koyarken, şüphelinin niyetini de gözler önüne seriyor. Yetkililer, şahsın yakalanması için yoğun çaba sarf ediyor.

Yaşanan bu üzücü olay sonrasında bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri alınırken, soruşturma başlatıldı. Konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor olacağız.

Related Posts

Trump’ın pantolonundaki detay sosyal medyayı karıştırdı

ABD Başkanı Donald Trump’ın son kamuya açık görüntüsünde pantolonunun arka kısmında dikkat çeken bir şişlik, sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Madleen gemisindeki Fransız aktivist Andre’den İsrail’in muamelesine ilişkin açıklama: Bir parça ekmek almak üç saatten fazla sürdü ve tabii ki tuvalete erişimimiz yoktu

Madleen gemisindeki Fransız aktivist Andre’den İsrail’in muamelesine ilişkin açıklama: Bir parça ekmek almak üç saatten fazla sürdü ve tabii ki tuvalete erişimimiz yoktu

Tayvan 6.2 deprem büyüklüğünde depremle sallandı

Tayvan’ın doğusunda meydana gelen 6.4 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre can ya da mal kaybı yaşanmadı. En güçlü sarsıntı Changbin’de hissedilirken, başkent Taipei’de metro seferleri güvenlik gerekçesiyle yavaşlatıldı.

Tayvan’da 6,4 büyüklüğünde deprem

Tayvan’da 6,4 büyüklüğünde deprem

Seçimle kaybettiğini ‘operasyonla’ aldı! Tepki çeken anlar

CHP’li Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin tutuklanarak görevden alınmasının ardından, başkan vekili seçimlerini Meclis çoğunluğunu elinde tutan AKP’nin adayı Eray Karadeniz kazandı. Seçim sonrası Karadeniz’in kameralara yansıyan ‘neşeli’ görüntüleri dikkat çekerken, geçmiş yıllarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da yeniden gündeme geldi ve tartışmalara yol açtı.

Hasta eden klima modelleri ‘acil’ koduyla toplatılmaya başlandı

Sağlık şikâyetlerinin artması üzerine harekete geçen yetkililer, bazı modeldeki klimaların insan sağlığı için tehdit oluşturduğunu belirledi. ABD ve Kanada’da satılan yaklaşık 1,7 milyon pencere tipi klima, cihazlarda tespit edilen yoğun sağlık tehlikesi nedeniyle ‘acil’ kodu verilerek toplatılmaya başlandı.