Cem Küçük şimdi de muhbir oldu: Boykot çağrısı yapan oyuncuyu TRT’ye şikayet etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından Saraçhane’de başlayan protestolar, kitlesel boykot çağrıları ile devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in duyurduğu boykot listesine yeni firmalar eklenirken, sosyal medyada 2 Nisan 2025 için geniş çaplı tüketim boykotu çağrıları yapılıyor.

Öte yandan, TRT’de yayınlanan Teşkilat dizisinde Neslihan karakterini canlandıran oyuncu Aybüke Pusat, Instagram hesabı üzerinden boykot çağrısına destek verdi.

Cem Küçük de TRT Genel Müdür Zahid Sobacı’nın hesabını etkiletleyerek Aybüke Pusat’ın TRT’den kovulmasını talep etti.

Ünlü oyuncu Pusat’ın sosyal medya hesabından paylaşımı kaldırdığı da görüldü.

Aybüke Pusat’ın ardından TRT’nin “Bir Zamanlar İstanbul” dizisinde rol alan oyuncu Murat Daltaban, boykot çağrısı yaptı.

Related Posts

Muhammed Yakut’un cenazesinde ortaya çıktı: Zekeriya Öz’den yıllar sonra ilk fotoğraf

Firari FETÖ’cü eski savcı Zekeriya Öz, geçtiğimiz günlerde Hollanda’da hayatını kaybeden Muhammed Yakut’un Almanya’da düzenlenen cenazesinde ortaya çıktı.

Her şey mükemmelse neden yanıyoruz?

Türkiye’nin dört bir yanında yangınlar devam ederken Orman Genel Müdürlüğünden tepki çeken bir açıklama geldi: “2 dakikada tespit, 11 dakikada müdahale ile yangınlarla mücadelede Avrupa ve dünyada önemli yerlerdeyiz. 200 metreden yangınları tespit ediyor 25 bin personel var”

İran Genelkurmay Başkanı’ndan İsrail saldırılarına ilişkin açıklama

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Abdurrahim Musevi, İsrail’in saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, İran’ı bölmeyi planlayanların başarısız olduğunu ve kazanan tarafın İran milleti olduğunu söyledi.

Yanındaki yolcunun mesajını gördü: Uçak acil iniş yaptı

Porto Riko’dan Teksas’a gitmekte olan bir American Airlines uçağı, bir yolcunun yanındaki yolcunun telefonunda gördüğü mesaj üzerine acil iniş yaptı.

Bursa’da firari hükümlüler yakalandı

Bursa’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari 2 hükümlü yakalandı.

Silah bırakma süreci başlıyor, Öcalan ne mesaj verecek?

Öcalan’ın mesajının ardından önümüzdeki hafta sonuna doğru Irak Kürdistan Bölgesel Yönetiminde bir bölgede silah bırakma sürecinin ilk adımı atılacak