Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan ve Azerbaycan bakanlarını kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan ve Azerbaycan Bakanlarını Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan ve Azerbaycan bakanlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Kabulde, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Özbekistan Dışişleri Bakanı Bahtiyar Saidov, Azerbaycan Ekonomi Bakanı Mikayıl Cabbarov, Özbekistan Yatırım, Sanayi ve Ticaret Bakanı Laziz Kudratov, Özbekistan Ulaştırma Bakanı İlham Mahkamov ve Azerbaycan Dijital Kalkınma ve Ulaştırma Bakanı Rashad Nabiyev yer aldı.

Kabule, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da katıldı.

Related Posts

İsrail ordusu: Yemen’den İsrail’in güneyine doğru fırlatılan bir füze tespit ettik

İsrail ordusu, Yemen’den İsrail’in güneyine doğru fırlatılan bir füzeyi tespit ettiklerini açıkladı.

Bakanlık korumasındaki 5 kız çocuğu aynı anda intihara kalkıştı

İstanbul’da Aile Bakanlığı’nın koruması altındaki, lise çağındaki 5 çocuk çamaşır suyu içerek canlarına kıymaya çalıştı. “Hastaneden kaçmak için çamaşır suyu içtik” diyen çocukların neden kaçmak istedikleri sorgulanmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail ile İran arasındaki çatışma başta olmak üzere ikili ve bölgesel konular ele alındı

Dalga boyu 1.5 metreye ulaştı, Samsun Valiliği’nden uyarı geldi

Samsun Valiliği, Karadeniz’deki olumsuz hava koşulları nedeniyle deniz girilmemesi uyarısında bulundu. Dalga boyunun 1.5 metreye ulaştığı bildirildi.

Beyin ölümü gerçekleşen Ahmet’in organları umut oldu

Niğde’de önceki hafta geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen Ahmet Tatar’ın (28) organları, ailesi tarafından bağışlandı. Tatar’dan alınan kalp, karaciğer, böbrekler ve kornealar nakil bekleyen 5 hasta için farklı illere gönderildi.

Kişinev’de sıcak pazar: LGBT yürüyüşüne karşı geleneksel değerlere destek eylemi düzenlendi

LGBT yürüyüşü düzenlenen Kişinev’de aile ve geleneksel değerleri destekleyenler de sokağa çıkınca büyük bir kargaşa yaşandı.