Forza Horizon 5, PlayStation 5 için geldi

Xbox Oyunları PlayStation’a Gelmeye Başladı: Forza Horizon 5 Artık PS5’te!

Microsoft’un Xbox hizmetinde bulunan bazı oyunların farklı platformlara açılması için çalışmalar hız kazandı. Bu platformlardan biri de PlayStation oldu. Xbox oyunları arasında yer alan bazı oyunlar artık PS 5’e gelmeye başladı. En son gelen oyun ise Forza Horizon 5 oldu ve artık PS 5’te erken erişime açıldı.

Premium Edition sahipleri oyunu satın aldıkları anda oynayabiliyorlar ancak Standard ve Deluxe Edition sahipleri 29 Nisan’da oyunun keyfini çıkarabilecekler.

Oyunun PS5 oyuncuları için özel olarak sunulan versiyonunda büyük içerik güncellemesi olan Horizon Realms de yer alıyor. Bu güncelleme ile oyunculara 2024 Lamborghini Revuelto, 2023 Lamborghini Huracan Sterrato, 2018 Lotus Exige Cup 430 ve 2022 Hennessey Mammoth 6×6 gibi ödüller sunuluyor. Ayrıca oyuna Nissan Retro Rides Car Pack de eklenmiş durumda.

Related Posts

“Sonsuz kimyasallardan” kurtulmanın hızlı yolu bulundu

Frankfurt Goethe Üniversitesi’nde geliştirilen yeni bir katalizör, doğada kalıcılığıyla bilinen PFAS türü kimyasalları (Sonsuz Kimyasallar) düşük sıcaklıkta ve toksik madde kullanmadan parçalayabiliyor.

Bilim insanları 100 milyon yaşında zombi mantarı buldu

Bilim insanları, kehribar içinde neredeyse kusursuz bir şekilde korunmuş, 100 milyon yaşında bir ‘zombi mantarı’ bulduklarını duyurdular.

Güneş Sistemi’nin sınırında “fosil dünya” keşfedildi

Gökbilimciler, Güneş Sistemi’nin dış sınırlarında yörüngesi 4.5 milyar yıldır değişmeyen “fosil” bir dünya olabileceği düşünülen gizemli gökcismi keşfetti.

Göz alıcı Eriksholm macerası oyuncuları mest etti

Eriksholm: The Stolen Dream, İsveç’in Göteborg kentinden 18 kişilik küçük bir ekibin geliştirdiği, 20. yüzyıl başlarında geçen kurgusal bir İskandinav kasabasında yaşananları konu alıyor. Oyuncular, hastalıktan yeni iyileşmiş genç Hanna karakterini …

Didim’de Drone Destekli Trafik Denetiminde 28 Sürücüye Cezalar Kesildi

Aydın’ın Didim ilçesinde gerçekleştirilen drone destekli trafik denetimlerinde 28 sürücüye toplamda 37 bin TL trafik idari cezası uygulandı. 115 aracın sorgulandığı denetimlerin devam edeceği açıklandı.

Yapay zekaya körü körüne inanmamak gerekiyor

AIPA Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Şebnem Özdemir, “İnsandan insana aktarılan bilgi bile teyide muhtaçken yapay zekaya körü körüne inanmak çok romantik bir yaklaşım. Çünkü bu makine de en nihayetinde bir başka kaynaktan besleniyor.” dedi.