İtfaiye personeli tutuklandı, CHP’den tepki geldi: Bakanlık hariç herkes cezalandırılabilir, yangını söndürenler bile…

Bolu Grand Kartal Otel Yangını Soruşturması: Belediye Başkan Yardımcısı ve İtfaiye Müdürü Tutuklandı

Bolu Grand Kartal Otel’de meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve imza yetkisi bulunan itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı. CHP’den gelen tepkiler ise gecikmedi.

CHP Adalet Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tutuklama kararına ilişkin haber metnini ekleyerek, “Denetimle görevli bakanlık hariç herkes cezalandırılabilir, hatta yangını söndürenler bile!” değerlendirmesinde bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir de konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İşte AKP’nin ‘kurduğum kirli düzene dokunmayın’ adlı işini doğru yapan insanları cezalandırdığı adalet anlayışı!” şeklinde ifadeler kullandı.

(ANKA HABER AJANSI)

Related Posts

Afrika’dan gelip Türkiye’de yatırım aradılar! 7 günde 6 şehir gezdiler

Ugandalı heyet Türkiye’de 6 gün süren yatırım ve pazar kampanyası kapsamında Ankara, İstanbul, Bursa, İzmir, Konya ve Gaziantep gibi stratejik şehirleri ziyaret etti.

Mahkemeden Trump’ı sevindirecek karar

ABD’de Temyiz Mahkemesi, California eyaletine bağlı Los Angeles kentine konuşlandırılan Ulusal Muhafız birliklerinin ABD Başkanı Donald Trump’ın kontrolünde kalması kararı aldı.

İran’dan İsrail’e yeni saldırı

İran’dan İsrail’e doğru yeni füzelerin fırlatıldığı açıklandı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Paşinyan’dan bir gün önce Türkiye’de; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüler

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Paşinyan’dan bir gün önce Türkiye’de; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüler

DEM Parti’den üç ay sonra ilk Silivri ziyareti

DEM Parti üç aydır Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etmek için ilk kez Silivri’ye gidiyor

Son dakika… İsrail nükleer tesisi vurdu: İran’dan dakikalar içinde misilleme geldi! Tel Aviv ve Kudüs’te ‘yer sarsıldı’

İran ve İsrail arasında çatışma giderek şiddetleniyor. ABD medyası, Başkan Donald Trump’ın İran’a saldırı planlarını gizlice onayladığını öne sürdü. Trump, bugün güvenlik brifingine katılarak Orta Doğu’daki duruma ilişkin bilgilendirilecek. Trump’ın mühimmat desteği verdiklerini bildirdiği İsrail ise İran’ın Arak nükleer tesisine hava saldırısı başlattığını duyurdu. Tahran yönetimi, Arak’a saldırı haberinin ardından balistik füzelerle misilleme yaptı. Tel Aviv ve Kudüs’te şiddetli patlamalar yaşandı. İran füzelerinin İsrail borsasının merkez binası ve ülkenin güneyindeki en büyük hastane de dahil çok sayıda noktayı vurduğu belirtildi.