Nevşehir’den acı haber: Bir asker şehit oldu

Jandarma Kıdemli Başçavuş Hüseyin Uzun’un Şehit Düştü

Nevşehir Valisi Ali Fidan, acı haberi sosyal medya üzerinden paylaştı.

Vali Fidan’ın duyurduğu açıklamaya göre, bugün Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleştirilen eğitim faaliyeti sırasında meydana gelen kaza sonucunda Jandarma Kıdemli Başçavuş Hüseyin Uzun şehit düştü. Vali Fidan, “Mesai arkadaşımız şehidimiz Hüseyin Uzun’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Jandarma teşkilatımıza ve Aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Related Posts

Barrack Lübnan temaslarına devam ediyor: Hizbullah’a ait silahların toplanması için diplomatik temas

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack Lübnan’da diplomatik temaslarını sürdürüyor. Barrack’ın, Lübnan Güçleri Partisi lideri Semir Caca ile ülkedeki yasa dışı silahların toplanması konusunu görüştüğü bildirildi.

İş yerine silahlı saldırıda kan aktı: O anlar kamerada

Samsun’un Atakum ilçesinde eğlence mekanına düzenlenen, 2 çalışının dizinden yaralandığı silahlı saldırı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Tarih verildi, süper yaz geliyor: Kavrulacağız!

Meteoroloji modelleri yeni bir kırmızı alarm veriyor: Gerçek yaz şimdi başlıyor. Ve bu sıradan bir sıcaklık değil. GFS hava modeli, tarihe geçebilecek bir sıcak hava dalgasına işaret ediyor.

Muhammed Yakut’un cenazesinde ortaya çıktı: Zekeriya Öz’den yıllar sonra ilk fotoğraf

Firari FETÖ’cü eski savcı Zekeriya Öz, geçtiğimiz günlerde Hollanda’da hayatını kaybeden Muhammed Yakut’un Almanya’da düzenlenen cenazesinde ortaya çıktı.

Her şey mükemmelse neden yanıyoruz?

Türkiye’nin dört bir yanında yangınlar devam ederken Orman Genel Müdürlüğünden tepki çeken bir açıklama geldi: “2 dakikada tespit, 11 dakikada müdahale ile yangınlarla mücadelede Avrupa ve dünyada önemli yerlerdeyiz. 200 metreden yangınları tespit ediyor 25 bin personel var”

İran Genelkurmay Başkanı’ndan İsrail saldırılarına ilişkin açıklama

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Abdurrahim Musevi, İsrail’in saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, İran’ı bölmeyi planlayanların başarısız olduğunu ve kazanan tarafın İran milleti olduğunu söyledi.