RTÜK’ten Sözcü’ye ‘yayın durdurma’ cezası

RTÜK, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’na yönelik soruşturma sırasındaki yayınları nedeniyle SZC TV’ye 10 gün yayın durdurma, Halk TV ve Tele 1’e yüzde 5 para cezası ve 5 kez program durdurma cezası verdi. Ayrıca yayınlarda eleştiri sınırının aşıldığı gerekçesiyle, NOW TV’ye yüzde 2, SZC TV, Halk TV ve Tele1’e, yüzde 3’er para cezası verildi.

Kıymetli okurlarımız, bu bir son dakika gelişmesi haberidir. Sıcak bilgiler geldikçe kısa sürede güncellenecektir. Gelişmelerden anında haberdar olmak için Yeni Şafak uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android marketlerden indirerek) kurabilirsiniz.

Related Posts

BASKİ’ye 6.6 milyon TL ceza

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde arıtılmamış kentsel atık suyu denize deşarj ettiği belirlenen BASKİ’ye, Çevre Bakanlığı tarafından 6 milyon 687 bin TL para cezası kesildi.

Son Dakika… 18 bin sağlık personeli alımı için Bakan Memişoğlu’ndan kritik açıklama

Son Dakika Haberi… AKP Grup Toplantısı öncesinde konuşan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 18 bin sağlık personeli alımı için tarih verdi .

50 liralık evler peynir ekmek gibi sattı: Komşu köylere de sıçradı

Terk edilmiş köylere canlılık getirmek için başlatılan “1 Euroluk Ev” projesi, kısa sürede beklenmedik ekonomik başarılar yakaladı. İtalyanların dünya çapında ilgi gören projesi, alanını genişletiyor.

Uzmanı uyardı: ‘Klima bakterisi zatürreye yol açabilir’

Ankara Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serhat Birengel, klimalardan geçen lejyonella bakterisinin zatürreye yol açabildiğini söyledi.

BM: Ermeni Apostolik Kilisesi ile ilgili durumun çözüme kavuşturulmasını umuyoruz

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Sözcüsü Dujarric, Ermeni Apostolik Kilisesi etrafındaki durumun yasal süreç çerçevesinde çözüme kavuşturulmasını umduklarını belirtti.

Gıda devi iflas etti. Rakipleri bile şoke oldu

Almanya merkezli Hansegarnelen GmbH, Avrupa’nın en büyük kapalı sistem karides yetiştirme tesisi olarak tanınıyordu, ancak 1,5 milyon Euro’luk finansman açığı şirketi iflasın eşiğine getirdi. Bremen Yerel Mahkemesi, iflas sürecini yönetmek için …