Zafer Partili Gürses: Erdoğan, ‘ittifak yapalım’ diye haber göndermeye başladı

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Gürses, “Tayyip Erdoğan seçimlerde ittifak yapmak için Zafer Partisi’ne haber göndermeye başladı” dedi.

Zafer Partili Gürses, Rize’de gazetecilerle bir araya geldi. Emin Gürses, seçim anketlerinde MHP’nin oy oranının yüksek gösterildiğini savundu ve şu açıklamayı yaptı: 

“MHP’nin yüzde 8 oyu yok. Nereden çıktı bu yüzde 8? Zafer Partisi’ni az göstermeye çalışıyorlar. Zafer Partisi’nin oy oranının yüzde 10-11 civarlarındadır. Seçimde ittifak yapmak isteyenler var. Tayyip Erdoğan’da şimdi haber göndermeye başladı. Zafer Partisi’ne ‘İttifak yapalım’ diyor.

Niye? Tayyip Bey diyor ki ‘Ben cumhurbaşkanlığında kalayım. Parlamenter sistem olsun. Başbakan ve Bakanlar Kurulu Meclis’ten çıksın.’ Buna razı olacak. Cumhurbaşkanlığını bana bırakın diyor.” 

 

Related Posts

İspanya’da 2 yangında 6 bin 500 hektar arazi zarar gördü

İspanya’nın Lleida kenti yakınlarında çıkan iki orman yangınında 2 kişi hayatını kaybederken, yaklaşık 6 bin 500 hektarlık arazi zarar gördü.

Lay’s cipsleri geri çağrılıyor! Bu ürünleri sakın tüketmeyin

PepsiCo’nun Hollanda’daki fabrikasında üretilen Lay’s Wokkels ve Bugles serisi cipslerde yasaklı madde tespit edildi. Belçika ve Hollanda’da 20’den fazla ürün için geri çağırma kararı alındı…

Mansur Yavaş’tan Saraçhane’de birlik mesajı: Omuz omuza vermekten başka bir yolumuz yok

Mansur Yavaş’tan Saraçhane’de birlik mesajı: Omuz omuza vermekten başka bir yolumuz yok

Trump’tan Elon Musk’a tehdit: Belki onu sınır dışı ederiz!

Trump’tan Elon Musk’a tehdit: Belki onu sınır dışı ederiz!

Sucuk diye tavuk, kebap diye sakatat yedirmişler! Bakanlık markaları bugün ifşa etti

Ticaret Bakanlığı, 1 Temmuz 2025 itibarıyla taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen firmaların listesini yayımladı. Liste, özellikle sucuk, köfte ve kebap gibi halkın en çok tükettiği et ürünlerinde yapılan ciddi hileleri gün yüzüne çıkardı.

Erdoğan: CHP’deki iç savaş, CHP’nin iç meselesidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’ye eleştirilerde bulundu ve “CHP’deki iç savaş, CHP’nin iç meselesidir” dedi. Erdoğan ayrıca “Bizi ısrarla çekmek istedikleri kurultay tartışmaları CHP’nin iç sorunudur, yargıya taşınan davanın tüm tarafları CHP’lilerden oluşuyor” ifadelerini kullandı.