Kütahya Belediyesi, Şubat Maaşlarını Tam Ödeme Kararı Aldı

Kütahya Belediyesi, belediye bünyesinde çalışan işçilerin şubat ayı maaşlarını tam olarak yatırılacağını duyurdu.

Belediyede yaşanan mali sıkıntılar nedeniyle son iki aydır işçi maaşlarında yüzde 25 oranında kesinti yapılırken, bu ay maaşların eksiksiz ödeneceği bildirildi.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, “Kamuoyunda bilindiği üzere belediye bütçemizde yaşanan mali sıkıntılar sebebiyle işçi maaşlarımız son iki aydır yüzde 25 kesintiyle yatırılmaktaydı. Yaptığımız özverili çalışmalar neticesinde işçilerimizin şubat ayı maaşları hesaplarına tam olarak yatırılacaktır. Her şartta çalışanlarımızın emeğinin ve alın terinin karşılığını verme gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi. – KÜTAHYA

Related Posts

Sokakta yatan köpeği ezip yoluna devam etti!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir tur otobüsünün şoförü yolda yatan köpeği ezip, ilerlemeye devam etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yunus Emre Vakfı’nda 43 milyon TL’lik yolsuzluk iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Yunus Emre Vakfı’nda Anka Kongre Turizm adlı şirketin kazandığı 61 ihale sürecinde 43 milyon TL’lik yolsuzluk yapıldığını iddia etti. Soruşturma dosyasında AKP’li bir bakan ile MHP’li bir yöneticinin isminin yer aldığı belirtildi.

Mahkemeden ara karar: Ahmet Özer’in tutukluluğu devam edecek

“Silahlı terör örgütü PKK/KCK üyesi olmak” suçundan tutuklanmasının ardından Esenyurt Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ahmet Özer hakkında ara karar verildi. Mahkeme, Özer’in tutukluğunun devamına karar vererek duruşmayı 14 Temmuz’a erteledi.

Hamas: 80 ülkenin bildirisi İsrail soykırımına karşı küresel tepkinin işareti

Hamas, 80 ülke tarafından Gazze Şeridi’nin Ekim 2023’te başlayan İsrail saldırılarından bu yana “en kötü insani krizle” karşı karşıya olduğunu vurgulayan bildiri yayınlanmasını memnuniyetle karşılayarak, söz konusu bildirinin, soykırım suçuna yönelik uluslararası reddin giderek genişlediğinin bir teyidi olduğunu ifade etti.

Gazze’den yangına uluslararası müdahale çağrısı

Gazze Şeridi’de bulunan El-Avde Hastanesi yönetimi, İsrail’in dün düzenlediği hava saldırısının ardından hastanenin ilaç deposunda çıkan yangının söndürülmesi için uluslararası kuruluşlara acil yardım çağrısında bulundu.

İlkokulda bıçaklı saldırı! 11 yaşındaki çocuk ağır yaralı

Almanya’nın başkenti Berlin’de Weinmeisterhorn İlkokulu’nda gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda 11 yaşındaki öğrenci ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan öğrencinin ameliyata alındığı, saldırganın ise olayın ardından kaçtığı belirtildi. Yetkililer …